Žuvies pramonė
Brandikliai:
- Brandikliai silkei su enzimais;
- Brandikliai silkei su konservantais;
- Brandikliai silkei su prieskoniais;
- Brandikliai silkei su fosfatais;
- Brandikliai lašišai;
- Brandikliai skumbrei;
- Brandikliai be „E“.
Prieskoniai ir jų mišiniai:
- Dekoratyviniai prieskonių mišiniai;
- Prieskonių mišiniai brandintai žuviai;
- Prieskonių mišiniai maltai žuviai, frikadelėms;
- Prieskonių mišiniai paštetams;
- Prieskonių mišiniai žuvies konservų gamybai;
- Prieskonių ekstraktai;
- Grynieji prieskoniai;
- Prieskoniai ir jų mišiniai su sumažintu mikrobiologiniu lygiu.
Marinatai
- Aliejiniai marinatai paruošti naudojimui;
- Emulsiniai marinatai paruošti naudojimui;
- Sausi marinatai, skirti maišyti su vandeniu ir (ar) aliejumi;
- Prieskoninės druskos;
- Marinuotos žuvies dekoravimui skirti prieskonių mišiniai;
- Marinavimo mišiniai.
Padažai
- Sausi mišiniai padažams gaminti;
- Prieskonių ir priedų mišiniai majonezo gamybai;
- Prieskonių ir priedų mišiniai kečupo gamybai;
- Padažai paruošti vartojimui;
- Padažai specialiose pakuotėse (sachet, cup, dangteliuose);
Maistinė želatina
- Maistinė kiaulienos želatina 100-270 bloom tvirtumo;
- Maistinė jautienos želatina 240-270 bloom tvirtumo;
- Aromatinė želatina su skoniais.
Fermentai
- Transgliutaminazė šviežiai/sūdytai žuviai klijuoti;
- Transgliutaminazė termiškai apdorotų produktų struktūrai gerinti;
- Trasgliutaminazė minkštos žaliavos sutvirtinimui.
Paniruotės, džiūvėsėliai
- Džiūvėsėliai maltos žuvies pusgaminių struktūrai (dėti į vidų);
- Džiūvėsėliai spalvoti paniravimui;
- Džiūvėsėlių mišiniai paniravimui;
- Cornflakes paniruotės;
- Panko džiūvėsėliai;
- Sausos paniruotės (predust) produktų paviršiui apdoroti prieš šlapią paniravimą;
- Šlapios paniruotės (tešlos)produktų padengimui prieš džiuvėsėlius;
- Šlapios paniruotės (tempūra) galutiniam produktų padengimui;
- Specialios paskirties žuvies produktų padengimo sistemos.
Skonio ir aromato sustiprinimas
- Mielių ekstraktai;
- Hidrolizuoti augaliniai baltymai;
- Aromatai;
- Kompleksiniai mišiniai.
Keptos traškios paniruotos daržovės
- Kepti traškūs svogūnai;
- Kepta traški paprika;
- Kepti traškūs Jalapeno pipirai.
Sausi pieno produktai
- Saldžių išrūgų miltai;
- Nugriebto pieno miltai;
- Nenugriebto pieno miltai;
- Grietinėlės milteliai;
- Permeat milteliai;
- Pieno baltymai;
- Jogurto milteliai;
- Sūrio milteliai;
- Pieno produktų mišiniai.
Modifikuoti krakmolai
- Modifikuoti krakmolai termiškai apdorotiems produktams;
- Modifikuoti krakmolai marinatams, padažams, užpilams;
- Modifikuoti krakmolai įdarams, atsparūs temperatūrai bei užšaldymui;
- Fizikinės modifikacijos krakmolai be “E” ženklinimo;
- Ekologiški modifikuoti krakmolai.
Maistinės skaidulos
- Kviečių skaidulos;
- Bulvių skaidulos;
- Citrusinės skaidulos;
- Gysločių (Psylium) skaidulos.
Maistiniai dažikliai
- Karminas;
- Burokėlių milteliai;
- Paprikos ekstraktas;
- Maistinė amoniakinė karamelė;
- Dažiklių mišiniai.
Konservantai
- Kalio sorbatas E202;
- Natrio Benzoatas E211;
- Kalio sorbato ir Natrio benzoato mišiniai;
- Konservuojantį poveikį turinčios maistinės rūgštys.
Saldikliai
Grynieji maisto priedai
#f26742