Pereiti į pagrindinį turinį

Pieno pramonė

Stabilizajančios sistemos (tekstūrai sukurti)

  • Stabilizatojančios sistemos pieno produktams (jogurtas, desertai, pieno gėrimai ir kt.);
  • VEGAN (jogurto, varškės ir kitų pieno produktų analogai);

Grynieji tirštikliai

  • Saldžiosios ceratonijos derva;
  • Standartizuotas pektinas;
  • Maistinė kiaulienos želatina 100-270 bloom tvirtumo;
  • Maistinė jautienos želatina 240-270 bloom tvirtumo;
  • Aromatinė želatina su skoniais;

Modifikuoti krakmolai

  • EKO linijos modifikuoti krakmolai;
  • Šalto brinkimo modifikuoti krakmolai;
  • Karšto brinkimo modifikuoti krakmolai;
  • Fizinės modifikacijos krakmolai be “E” deklaracijos;
  • Modifikuotų krakmolų mišiniai;
  • Modifikuotų krakmolų ir tirštiklių mišiniai;

Augaliniai baltymai

  • Saldžioji ceratonijas baltymai
  • Žirnių baltymai
  • Pupelių baltymai
  • Funkciniai baltymai
  • Organiniai augaliniai baltymai

Augalinės skaidulos

  • Bulvių
  • Kviečių
  • Celiuliozės
  • Akacijų
  • Citrusinės
  • Saldžiosios ceratonijos sėklų skaidulos
  • Funkcinės skaidulų sistemos
  • Organines augalinės skaidulos

Raugai

  • Grietinei;
  • Jogurtui;
  • Varškei;
  • Kefyrui;
  • Raugai praturtinti gerosiomis bakterijomis (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis ir kt.);

Fermentai

  • Pieno traukinimui skirti gyvūninės kilmės fermentai;
  • Pieno traukinimui skirti mikrobiologinės kilmės fermentai;
  • Fermentas Laktazė belaktoziniams pieno produktams gaminti;
  • Transgliutaminazės fermentas varškės ir sūrių išeigos didinimui;
  • Transgliutaminazės fermentas jogurto konsistencijos gerinimui;

Vaisių tyrės

  •  Šaldytas vaisių tyrės;
  •  Šaldytas vaisių tyrės be pridėtinio cukraus;
  •  Šaldytas ekologiškas vaisių tyrės;

Džemai, Įdarai

  • Vaisiniai įdarai su įvairaus vaisių dydžio gabalėliais;
  • Uoginiai įdarai su įvairaus uogų dydžio gabalėliais;
  • Daržovių įdarai su įvairaus daržovių dydžio gabalėliais;
  • Kakavos, šokolado, karamelės, vanilės, kavos ir kitų skonių įdarai;
  • “Clean label” linijos įdarai;
  • Plakami vaisiniai įdarai;
  • Termostabilūs įdarai;

Liofilizuoti produktai (šaltyje džiovinti produktai)

  •  Standartiniai (vaisiai / uogos / daržovės / mėsa / jūros gėrybės / pieno produktai ir kiaušiniai);
  •  Aliejumi dengti vaisiai ir uogos;

Sausainai/dribsniai

  • Grūdų miltai;
  • Pusti skaldyti dribsniai;
  • Traškučiai;
  • Dribsniai;
  • Eekstruduoti;
  • Padengti;
  • Sausainiai;
  • Morengai;
  • Pyragai;
  • Trupiniai;

Dribsniai / riešutai

  • Migdolai;
  • Anakardžiai;
  • Lazdyno riešutai;
  • Makadamijų riešutai;
  • Žemes riešutai;
  • Sėklos ir grūdai;
  • Graikiniai riešutai;
  • Riešutų mišiniai;
  • Padengti/karamelizuoti riešutai;

Prieskoniai

  • Prieskoniai ir jų mišiniai su sumažintu mikrobiologiniu užterštumu;
  • Standartizuoto dydžio prieskoniai ir jų mišiniai;
  • Prieskonių mišiniai paviršių dekoravimui;
  • Grynieji prieskoniai;
  • Ekologiški prieskoniai;

MAISTINIAI DAŽIKLIAI

  • Annatto;
  • Antocianinai;
  • Burokas;
  • Karminas;
  • Karotinas;
  • Chlorofilas;
  • Šeivamedis;
  • Liuteinas;
  • Paprika;
  • Ciberžolė;
  • Karamelė;
  • Dažiklių mišiniai;

Aromatai

  • Natūralūs aromatai;
  • VEGAN aromatai;
  • Natūralūs aromatai, skirti sumažinto riebumo produktams suteikti kreminį/riebų skonį;
  • Natūralūs aromatai, skirti sumažinti cukraus kiekį;

Skonio ir aromatu sustiprinimas

  • Mielių ekstraktai;
  • Hidrolizuoti augaliniai baltymai;
  • Aromatai;
  • Kompleksiniai mišiniai;

Sausi pieno produktai

  • Saldžių išrūgų miltai;
  • Nugriebto pieno miltai;
  • Nenugriebto pieno miltai;
  • Grietinėlės milteliai;
  • Permeat milteliai;
  • Pieno baltymai;
  • Jogurto milteliai;
  • Sūrio milteliai;
  • Pieno produktų mišiniai;

Kakava ir šokolado milteliai

Diary
Vaidas Abračinskas
Vaidas Abračinskas
Verslo vystymo vadovas
Pieno, duonos, gėrimų pramonė
Aija Olišauske
Aija Olišauske
Pieno pramonės technologė
#dfdacf