Mėsos pramonė
Prieskonių mišiniai
- Prieskonių mišiniai virtų dešrų, dešrelių bei sardelių gamybai;
- Prieskonių mišiniai karštai rūkytų dešrų bei dešrelių gamybai;
- Prieskonių mišiniai mažai rūkytų dešrų bei dešrelių gamybai;
- Prieskonių mišiniai vytintų bei š/r dešrų bei dešrelių gamybai;
- Prieskonių mišiniai mėsos produktų dekoravimui;
- Prieskonių mišiniai vytintų ar š/r stambiagabalinių mėsos produktų gamybai;
- Prieskonių mišiniai paštetų gamybai;
- Prieskonių mišiniai mėsos pusgaminių gamybai;
- Prieskonių mišiniai mėsos konservų gamybai;
- Prieskonių mišiniai kulinarinių gaminių gamybai;
- Specialios paskirties prieskonių mišiniai.
Funkciniai mišiniai
- Funkciniai injektavimo mišiniai;
- Funkciniai kuteravimo mišiniai;
- Funkciniai mišiniai mėsos produktų šviežumui palaikyti;
- Funkciniai mišiniai mėsos produktų kandumui gerinti;
- Funkciniai mišiniai mėsos produktų emulgavimui;
- Funkciniai mišiniai mėsos pakaitalų gamybai;
- Funkciniai mišiniai mėsos gaminių spalvai;
- Funkciniai mišiniai mėsos brandinimui;
- Funkciniai mišiniai padažų gamybai;
- Specialios paskirties funkciniai mišiniai.
Startinės kultūros
- Startinės kultūros vytintoms bei š/r dešroms ir dešrelėms brandinti;
- Startinės kultūros spalvai ir aromatui;
- Startinės kultūros š/r ir vytintiems kumpiams;
- Startinės kultūros produktams be pridėtinių “E”;
- Startinės kultūros pelėsinėms dešroms;
- Startinės kultūros “Pizza Salami” tipo dešroms;
- Startinės kultūros stabdančios Listeria Monocitogenes vystymąsi;
- Specialios paskirties startinės kultūros.
Marinatai
- Aliejiniai marinatai paruošti naudojimui;
- Emulsiniai marinatai paruošti naudojimui;
- Sausi marinatai, skirti maišyti su vandeniu ir (ar) aliejumi;
- Marinatai šašlykams;
- Prieskoninės druskos;
- Marinuotos mėsos dekoravimui skirti prieskonių mišiniai;
- Marinavimo mišiniai.
Padažai
- Sausi mišiniai padažams gaminti;
- Prieskonių ir priedų mišiniai majonezo gamybai;
- Prieskonių ir priedų mišiniai kečupo gamybai;
- Padažai paruošti vartojimui;
- Padažai specialiose pakuotėse (sachet, cup, dangteliuose).
Fermentai
- Transgliutaminazė virtų dešrų, dešrelių gamybai;
- Transgliutaminazė vytintų bei š/r dešrų gamybai;
- Transgliutaminazė stambiagabalinių mėsos produktų klijavimui;
- Transgliutaminazė mėsos pusgaminių klijavimui.
Sausi pieno produktai
- Saldžių išrūgų miltai;
- Nugriebto pieno miltai;
- Nenugriebto pieno miltai;
- Grietinėlės milteliai;
- Permeat milteliai;
- Pieno baltymai;
- Jogurto milteliai;
- Sūrio milteliai;
- Pieno produktų mišiniai.
Modifikuoti krakmolai
- Modifikuoti krakmolai virtoms dešroms, dešrelėms;
- Modifikuoti krakmolai marinatams, padažams;
- Modifikuoti krakmolai injekcijos sūrymams;
- Modifikuoti krakmolai įdarams, atsparūs temperatūrai bei užšaldymui;
- Fizikinės modifikacijos krakmolai be “E” ženklinimo;
- Ekologiški modifikuoti krakmolai;
Maistinė želatina
- Maistinė kiaulienos želatina 100-270 bloom tvirtumo;
- Maistinė jautienos želatina 240-270 bloom tvirtumo;
- Aromatinė želatina su skoniais.
Gyvūninės kilmės baltymai
- Kraujo plazmos baltymai;
- Hemoglobino baltymai;
- Kiaulienos kolageniniai baltymai;
- Jautienos kolageniniai baltymai;
- Paukštienos baltymai;
- Funkciniai baltymų mišiniai.
Augalinės skaidulos
- Kviečių;
- Celiuliozės;
- Gysločio (Psylium);
- Augalinių skaidulų mišiniai.
Paniruotės, džiūvėsėliai
- Džiūvėsėliai maltos mėsos pusgaminių struktūrai (dėti į vidų);
- Džiūvėsėliai spalvoti paniravimui;
- Džiūvėsėlių mišiniai paniravimui;
- Cornflakes paniruotės;
- Panko džiūvėsėliai;
- Sausos paniruotės (predust) produktų paviršiui apdoroti prieš šlapią paniravimą;
- Šlapios paniruotės (tešlos) produktų padengimui prieš džiuvėsėlius;
- Šlapios paniruotės (tempūra) galutiniam produktų padengimui;
- Specialios paskirties mėsos produktų padengimo sistemos.
Keptos traškios paniruotos daržovės
- Kepti traškūs svogūnai;
- Kepta traški paprika;
- Kepti Jalapeno pipirai.
Skonio ir aromato sustiprinimas
- Mielių ekstraktai;
- Hidrolizuoti augaliniai baltymai;
- Aromatai;
- Kompleksiniai mišiniai.
Lakai dešrų paviršiams
- Skaidrus blizgus lakas dešrų paviršiui apdoroti;
- Baltas lakas (pelėsio imitacija) dešrų paviršiui apdoroti;
- Masė prieskonių klijavimui ant dešrų paviršiaus.
Maistiniai dažikliai
- Karminas;
- Burokelių raudonasis;
- Stabilizuotas bei nestabilizuotas hemoglobinas;
- Paprikos ekstraktas;
- Karamelė;
- Dažiklių mišiniai.
Natūralūs apvalkalai
- Kiaulių plonosios žarnos, kalibruotos, 26 – 45mm;
- Vėdarinės kiaulių žarnos;
- Kiaulių pūslės;
- Jaučių aklosios žarnos;
- Jaučių tiesiosios žarnos;
- Avių žarnos, kalibruotos, 16-24mm;
- Avių aklosios žarnos;
- Žarnos sumautos ant vamzdelių (tubing);
- Klijuotos, fiksuoto ilgio žarnos.
Maisto priedai
- Grynieji maisto priedai;
- Maisto priedų mišiniai.
#dc432a