Pereiti į pagrindinį turinį

Ledų pramonė

STABILIZUOJANČIOS SISTEMOS (TEKSTŪRAI SUKURTI)

  • Stabilizatojančios sistemos ledams (Pieniniai ledai, sorbetai, šerbetai, mažą riebalų pieniški ledai, vandeniniai ledai, cukrui pakeisti ir kiti);
  • VEGAN;

Grynieji tirštikliai

  • Saldžiosios ceratonijos derva;
  • Standartizuotas pektinas;
  • Modifikuoti krakmolai;

Sausi pieno produktai

  • Saldžių išrūgų miltai;
  • Nugriebto pieno miltai;
  • Nenugriebto pieno miltai;
  • Grietinėlės milteliai;
  • Permeat milteliai;
  • Pieno baltymai;
  • Jogurto milteliai;
  • Sūrio milteliai;
  • Pieno produktų mišiniai;

Kakava ir šokolado milteliai

Augaliniai baltymai

  • Saldžiosios ceratonijos baltymai;
  • Žirnių baltymai;
  • Pupelių baltymai;
  • Funkciniai baltymai;
  • Organiniai augaliniai baltymai;

Augalinės skaidulos

  • Bulvių;
  • Kviečių;
  • Celiuliozės;
  • Akacijų;
  • Citrusinės;
  • Saldžiosios ceratonijos sėklų skaidulos;
  • Funkcinės skaidulų sistemos;
  • Organines augalinės skaidulos;

Vaisių tyrės

  • Šaldytas vaisių tyrės;
  • Šaldytas vaisių tyrės be pridėtinio cukraus;
  • Šaldytas ekologiškas vaisių tyrės;

Džemai, Įdarai

  • Vaisiniai įdarai su įvairaus vaisių dydžio gabalėliais;
  • Uoginiai įdarai su įvairaus uogų dydžio gabalėliais;
  • Daržovių įdarai su įvairaus daržovių dydžio gabalėliais;
  • Kakavos, šokolado, karamelės, vanilės, kavos ir kitų skonių įdarai;
  • “Clean label” linijos įdarai;
  • Plakami vaisiniai įdarai;
  • Termostabilūs įdarai.

Liofilizuoti produktai (šaltyje džiovinti produktai)

  • Standartiniai (vaisiai / uogos / daržovės / mėsa / jūros gėrybės / pieno produktai ir kiaušiniai);
  • Aliejumi dengti vaisiai ir uogos;

Sausainai / dribsniai

  • Grūdų miltai;
  • Pusti skaldyti dribsniai;
  • Traškučiai;
  • Dribsniai;
  • Ekstruduoti;
  • Padengti;
  • Sausainiai;
  • Morengai;
  • Pyragai;
  • Trupiniai;

Dribsniai / riešutai

  • Migdolai;
  • Anakardžiai;
  • Lazdyno riešutai;
  • Makadamijų riešutai;
  • Žemes riešutai;
  • Sėklos ir grūdai;
  • Graikiniai riešutai;
  • Riešutų mišiniai;
  • Padengti / karamelizuoti riešutai;

Maistiniai dažikliai

  • Annatto;
  • Antocianinai;
  • Burokas;
  • Karminas;
  • Karotinas;
  • Chlorofilas;
  • Šeivamedis;
  • Liuteinas;
  • Paprika;
  • Ciberžolė;
  • Karamelė;
  • Dažiklių mišiniai;

Aromatai

  • Natūralūs aromatai;
  • VEGAN aromatai;
  • natūralūs aromatai, skirti sumažinto riebumo produktams suteikti kreminį / riebų skonį;
  • natūralūs aromatai, skirti sumažinti cukraus kiekį;

Vafliniai indeliai

  • Cukraus vaflių puodelis;
  • Paprastas vaflių puodelis;
  • Cukraus ragėlis (standartinis);
  • Cukraus ragėlis (lygus viršus);
  • Cukraus ragėlis aliuminio pakuoteje;

Fermentai

  • Fermentas Laktazė belaktoziniams pieno produktams gaminti.
Ledų pramonė, saldējuma nozare, jäätisetööstus
Aija Olišauske
Aija Olišauske
Pieno pramonės technologė
#000000