Sūrio pramonė
Raugai
- Visų tipų sūriams ((Mozzarella sūris, pusiau kietas sūris, kietasis sūris, minkštas sūris);
- Raugai praturtinti gerosiomis bakterijomis (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis ir kt.);
Fermentai
- Pieno traukinimui skirti gyvūninės kilmės fermentai;
- Pieno traukinimui skirti mikrobiologinės kilmės fermentai;
- Fermentas Laktazė belaktoziniams pieno produktams gaminti;
- Transgliutaminazės fermentas varškės ir sūrių išeigos didinimui;
Konservantai
- Natamicinas - priešpelėsinis preparatas sūrių paviršiams apdoroti;
- Lizocimas - sūriams apsaugoti nuo vėlyvojo pūtimosi;
- Nizinas – lydytiems, tepamiems sūriams, pieno gėrimams;
Sūrių dangos
Kologeninės etiketės
MAISTINIAI DAŽIKLIAI
- Natūralaus sūrio dažikliai „Clear Whey“
- Annatto
- Antocianinai
- Burokas
- Karminas
- Karotinas
- Chlorofilas
- Šeivamedis
- Liuteinas
- Paprika
- Ciberžolė
- Karamelė
- Dažiklių mišiniai
Aromatai
- Natūralūs aromatai
- VEGAN aromatai
- Natūralūs aromatai, skirti sumažinto riebumo produktams suteikti kreminį / riebų skonį
Augaliniai baltymai
- Saldžioji ceratonijas baltymai
- Žirnių baltymai
- Pupelių baltymai
- Funkciniai baltymai
- Organiniai augaliniai baltymai
Augalinės skaidulos
- Bulvių
- Kviečių
- Celiuliozės
- Akacijų
- Citrusinės
- Saldžiosios ceratonijos sėklų skaidulos
- Funkcinės skaidulų sistemos
- Organines augalinės skaidulos
Modifikuoti krakmolai
- EKO linijos modifikuoti krakmolai;
- Šalto brinkimo modifikuoti krakmolai;
- Karšto brinkimo modifikuoti krakmolai;
- Fizinės modifikacijos krakmolai be “E” deklaracijos;
- Modifikuotų krakmolų mišiniai;
- Modifikuotų krakmolų ir tirštiklių mišiniai.
Prieskoniai
- Prieskoniai ir jų mišiniai su sumažintu mikrobiologiniu užterštumu;
- Standartizuoto dydžio prieskoniai ir jų mišiniai;
- Prieskonių mišiniai paviršių dekoravimui;
- Grynieji prieskoniai;
- Ekologiški prieskoniai.
#000000