Pieno pramonė
Stabilizajančios sistemos (tekstūrai sukurti)
- Stabilizatojančios sistemos pieno produktams (jogurtas, desertai, pieno gėrimai ir kt.);
- VEGAN (jogurto, varškės ir kitų pieno produktų analogai);
Grynieji tirštikliai
- Saldžiosios ceratonijos derva;
- Standartizuotas pektinas;
- Maistinė kiaulienos želatina 100-270 bloom tvirtumo;
- Maistinė jautienos želatina 240-270 bloom tvirtumo;
- Aromatinė želatina su skoniais;
Modifikuoti krakmolai
- EKO linijos modifikuoti krakmolai;
- Šalto brinkimo modifikuoti krakmolai;
- Karšto brinkimo modifikuoti krakmolai;
- Fizinės modifikacijos krakmolai be “E” deklaracijos;
- Modifikuotų krakmolų mišiniai;
- Modifikuotų krakmolų ir tirštiklių mišiniai;
Augaliniai baltymai
- Saldžioji ceratonijas baltymai
- Žirnių baltymai
- Pupelių baltymai
- Funkciniai baltymai
- Organiniai augaliniai baltymai
Augalinės skaidulos
- Bulvių
- Kviečių
- Celiuliozės
- Akacijų
- Citrusinės
- Saldžiosios ceratonijos sėklų skaidulos
- Funkcinės skaidulų sistemos
- Organines augalinės skaidulos
Raugai
- Grietinei;
- Jogurtui;
- Varškei;
- Kefyrui;
- Raugai praturtinti gerosiomis bakterijomis (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis ir kt.);
Fermentai
- Pieno traukinimui skirti gyvūninės kilmės fermentai;
- Pieno traukinimui skirti mikrobiologinės kilmės fermentai;
- Fermentas Laktazė belaktoziniams pieno produktams gaminti;
- Transgliutaminazės fermentas varškės ir sūrių išeigos didinimui;
- Transgliutaminazės fermentas jogurto konsistencijos gerinimui;
Vaisių tyrės
- Šaldytas vaisių tyrės;
- Šaldytas vaisių tyrės be pridėtinio cukraus;
- Šaldytas ekologiškas vaisių tyrės;
Džemai, Įdarai
- Vaisiniai įdarai su įvairaus vaisių dydžio gabalėliais;
- Uoginiai įdarai su įvairaus uogų dydžio gabalėliais;
- Daržovių įdarai su įvairaus daržovių dydžio gabalėliais;
- Kakavos, šokolado, karamelės, vanilės, kavos ir kitų skonių įdarai;
- “Clean label” linijos įdarai;
- Plakami vaisiniai įdarai;
- Termostabilūs įdarai;
Liofilizuoti produktai (šaltyje džiovinti produktai)
- Standartiniai (vaisiai / uogos / daržovės / mėsa / jūros gėrybės / pieno produktai ir kiaušiniai);
- Aliejumi dengti vaisiai ir uogos;
Sausainai/dribsniai
- Grūdų miltai;
- Pusti skaldyti dribsniai;
- Traškučiai;
- Dribsniai;
- Eekstruduoti;
- Padengti;
- Sausainiai;
- Morengai;
- Pyragai;
- Trupiniai;
Dribsniai / riešutai
- Migdolai;
- Anakardžiai;
- Lazdyno riešutai;
- Makadamijų riešutai;
- Žemes riešutai;
- Sėklos ir grūdai;
- Graikiniai riešutai;
- Riešutų mišiniai;
- Padengti/karamelizuoti riešutai;
Prieskoniai
- Prieskoniai ir jų mišiniai su sumažintu mikrobiologiniu užterštumu;
- Standartizuoto dydžio prieskoniai ir jų mišiniai;
- Prieskonių mišiniai paviršių dekoravimui;
- Grynieji prieskoniai;
- Ekologiški prieskoniai;
MAISTINIAI DAŽIKLIAI
- Annatto;
- Antocianinai;
- Burokas;
- Karminas;
- Karotinas;
- Chlorofilas;
- Šeivamedis;
- Liuteinas;
- Paprika;
- Ciberžolė;
- Karamelė;
- Dažiklių mišiniai;
Aromatai
- Natūralūs aromatai;
- VEGAN aromatai;
- Natūralūs aromatai, skirti sumažinto riebumo produktams suteikti kreminį/riebų skonį;
- Natūralūs aromatai, skirti sumažinti cukraus kiekį;
Skonio ir aromatu sustiprinimas
- Mielių ekstraktai;
- Hidrolizuoti augaliniai baltymai;
- Aromatai;
- Kompleksiniai mišiniai;
Sausi pieno produktai
- Saldžių išrūgų miltai;
- Nugriebto pieno miltai;
- Nenugriebto pieno miltai;
- Grietinėlės milteliai;
- Permeat milteliai;
- Pieno baltymai;
- Jogurto milteliai;
- Sūrio milteliai;
- Pieno produktų mišiniai;
Kakava ir šokolado milteliai
#dfdacf