Gėrimų pramonė
Natūralūs aromatai
- Vaisių, uogų, daržoviųir žolelių aromatai
Gėrimų bazės
- Vaisių, uogų bazės gėrimams
Natūralūs dažikliai
- Annatto;
- Antocianinai;
- Burokas;
- Karminas;
- Karotinas;
- Chlorofilas;
- Šeivamedis;
- Liuteinas;
- Paprika;
- Ciberžolė;
- Karamelė;
- Dažiklių mišiniai.
Cukraus mažinimo sprendimai
Natūralūs konservantai
- Natūraliai išgautas cukranendrių sirupas prieš mieles ir pelėsius;
- Natūralių peptidų, baltymų ir polimerų mišinys bendram bakterijų skaičiaus reguliavimui;
- Natūralus antimikrobinis peptidas prieš daugybę gramteigiamų vegetatyvinių bakterijų;
- ir kt.
Fermentai
- Grybelinė α-amilazė naudojama apcukrinant grūdus ir bulves;
- Rūgšti grybelinė proteazė naudojama gaminant alkoholį iš grūdų;
- Grybelinė gliukamilazė veikia krakmolo molekulės galus, nukirpdama po gliukuzės molekulę;
- Grybelinė β-gliukanazė ir hemiceliuliozė hidrolizuoja ne krakmolo angliavandenius ir sumažina užmaišo klampumą;
- Karštyje stabili α-amilazė hidrolizuoja α-1,4-glikozidinius ryšius amilozėje ir amilopektine;
- ir kt.
Antiseptikai
- Natūralus biocidas iš apynių.
Putojimą mažinančios medžiagos
- Silikoninė polimerinė putojimą mažinanti medžiaga efektyvi kviečių, miežių ir krakmolo mišiniams.
Mielės
- Aktyvios sausos mielės, naudojamos spirito ir kitų alkoholinių gėrimų fermentavime. Jos gerai fermentuojasi iki 34 ° C temperatūros ir nuo 3,5 iki 6,0 pH.
#23cb17