Pereiti į pagrindinį turinį

Duonos pramonė

FERMENTAI 

  • Kvietiniams, kvietiniams - ruginiams ir ruginiams tešlos gaminiams; 
  • Makaronams;
  • Sausainiams;
  • Krekeriams;
  • Vafliams;

Aromatai

  • Kvapiosios medžiagos;
  • Vanilinis cukrus;
  • Vanilinas.

Augalinės skaidulos

  • Bulvių;
  • Kviečių;
  • Celiuliozės;
  • Citrusinės;
  • Citrusinės.
  • Akacijų;
  • Žirnių;

Sausi pieno produktai

  • Saldžių išrūgų miltai;
  • Nugriebto pieno miltai;
  • Nenugriebto pieno miltai;
  • Grietinėlės milteliai;
  • Permeat milteliai;
  • Pieno baltymai;
  • Jogurto milteliai;
  • Sūrio milteliai;
  • Pieno produktų mišiniai.

Mišiniai duonos ir pyrago gaminiams

  • Grūdiniai mišiniai duonai;
  • Mišiniai duonai su daržovėmis;
  • Mišiniai duonai su įvairiomis sėklomis;
  • Mišiniai baltyminei duonai, bandelėms, sausainiams;
  • Mišiniai saldžios tešlos kepiniams;

MIŠINIAI BE GLIUTENO

  • Duonai;
  • Bandelėms;
  • Sausainiams;
  • Keksiukams;

Prieskonių ir aromatinių medžiagų mišiniai užkandžiams

  • Česnako skonio mišinys;
  • Grietinės ir svogūnų laiškų skonio mišinys;
  • Česnako ir sūrio skonio mišinys;
  • Čili skonio mišinys;
  • Pomidorų skonio mišinys;
  • Sūrio skonio mišinys;
  • Wasabi skonio mišinys;
  • Barbekiu skonio mišinys;
  • Kumpio skonio mišinys;
  • Grybų skonio mišinys ir kt.;

Padažai užkandžiams (keptai duonai, grissini lazdelėms, picų gamybai)

  • Padažai picoms, užkandžiams ruošti;
  • Padažai spec. pakuotėse (maišeliuose, indeliuose);

Maisto priedai

  • Grynieji maisto priedai;
  • Maisto priedų mišiniai;

MAISTINIAI DAŽIKLIAI

  • Annatto;
  • Antocianinai;
  • Burokas;
  • Karminas;
  • Karotinas;
  • Chlorofilas;
  • Šeivamedis;
  • Liuteinas;
  • Paprika;
  • Ciberžolė;
  • Karamelė;
  • Dažiklių mišiniai.
Duonos pramonė, maizes nozare, leivatööstus
Vaidas Abračinskas
Vaidas Abračinskas
Verslo vystymo vadovas
Pieno, duonos, gėrimų pramonė
Viktorija Vyšniauskaitė
Duonos ir konditerijos pramonės technologė
#b07c4e